Sådan scorer du på din Første Date

Råd om Første Date

Denne blog har til formål at give råd om date og om den første date, hvis du f.eks. har fundet en netdate på en af de utallige dating sider - der er også mange gratis dating sider hvis du ikke ønsker at bruge penge på det.

Hvordan kommer du på din første date

Planlægning af daten

Hvor i skal tage hen på jeres første Date afhænger af, hvor godt du kender din nye date og din erfaring inden for dating. Hvis i skal på en relativ 'Blind Date' er til tilrådeligt at arrangere en kortere Date såsom en frokost eller en kop kaffe. Det er altid fornuftigt at have noget arrangeret efter din Date, så du har en undskyldning til at gå - bare for en sikkerhedsskyld hvis nu samtalen ikke går så godt.
Hvis du allerede kender din date fra en fest eller gennem en ven og du kender personen, så er det bedre at planlægge en længere Date. Inviter på en middag er første prioritet for de de fleste første Date fordi det giver mulighed for mere samtale. Vær opmærksom på at vælge et stille sted, så i har mulighed for at høre hinanden, men nok til at give det den rette atmosfære - så i ikke er helt alene.

Dating aktiviteter

En Første Date med mange aktiviteter kan også blive vellykket fordi i ser hinanden i forskellige situationer og så stiller det ikke så store krav til samtalen. Du kan f.eks. og med øje for din Date invitere hende ud på noget som du interessere dig for. Hvis du f.eks. godt kan lide at sejle kan du tage hende med ud på en sejltur og lære hende at sejle en båd. En Første Date fyldt med aktiviteter kan blive utrolig sjov for begge parter. Du må endelig ikke arrangere for eventyrlystne eller finurlige Første Dater med mindre du kender din Date rigtig godt. Ligesom særlig påklædning til aktiviten kan virke uheldig især hvis din Date har gjort meget ud af påklædning og hår.

Måder at slappe mere af på din date

Jeg ved det er nemmere sagt end gjort! Men som du sikker allerede ved, at jo mere anspændt du er på din date - desto vanskeligere er det at føre en interessant samtale.
  • Husk at det højst sandsynligt ikke er din ideelle partner du sidder overfor, så i virkeligheden har du ikke meget at tabe, hvis i ikke skulle komme på en anden date.
  • Arbejd på at få arrangeret mange første dates. Jeg ved det måske ikke er et godt råd, hvis du lige står og skal på den eneste date du har haft i flere måneder. Men hvis du har udsigt til mange kommende dates, så vil du sandsynligvis føle dig mere afslappet, da du ved der er mange flere dates i vente.
  • Frygt er generelt et tegn på manglende forberedelse. Så træn nogle spørgsmål der kan kickstarte samtalen og husk dem nu.
  • Husk at ikke alle første dates er beregnet til at vinde den anden date. Hvis du ikke kommer på den anden date og du måske have håbet det. Så er det nok fordi det er bedst sådan og fordi det ikke skal være jer to.
Husk der er mulighed for at komme på mange dates via netdating sider, så du skal endelig ikke miste modet, hvis du ikke kommer på anden date

HVAD TØJ SKAL DU HAVE PÅ FØRSTE DATE ?

Hvad tøj mænd skal have på ?

Kvinder er generelt imponeret over mænd, der har gjort noget ud af sig selv og tænkt over hvad de har taget på. Du skal også sørge for at se soigneret ud, så som: at være barberet, have ny strøget tøj på og dufte dejlig samt ren. Du skal selvfølge ikke tage tøj du ikke føler dig komfortabel i og hvis dette betyder et par slidte cowboybukser og T-shirt, så gør dig stadig umage og sæt tøjet rigtigt sammen med hensyn til farver på bukser, T-shirt og sko. Kvinder har et godt øje for sko, så vær sikker på de ikke falder ved siden af.

Hvad tøj kvinder skal have på ?

Her gælder grundlæggende de samme forhold som for mænd, altså gør noget ud af dig selv uden der virker overdrevet. Lidt underdrevet beklædning kan virke mere tiltrækkende end at overspille med meget sexet påklædning. Nedringning er blevet mere almindeligt, men du vil nok helst have øjenkontakt snare end at din dates øjne er klistret til kavalergangen hele aftenen.

Generelle råd om påklædning til daten

Generelle regler til din første date er altså at være præsentabel og lade det mere udfordrende tøj blive til en senere date, hvor du måske skal gå videre og i kender hinanden bedre.

Første date samtalen

Den største frygt for de urefarne inden for Dating er: Hvad hvis jeg pludselig ikke har noget at sige på selve daten!
Derfor er en god ide at forberede sig til selve den første date for at kunne holde holde samtalen i gang. For det første - prøv at tænk på måder at få samtalen sat i gang på igen. Vær ikke bange med at begynde med de banale spørgsmål så som:
  • Hvordan gik din tur hertil?
  • Hvordan har din dag været?
  • Hvor var du på ferie sidste gang?
  • Prøv selv på flere åbne spørgsmål som passer til din date.
Dernæst kan du gå videre til mere interessante samtaler og hvis du har talt med personen før kan du følge op på de forudgående samtaler. Brud de åben spørgsmål til at sætte gang i den mere dybdegående samtale og husk at give din første date rum for at tale.

Brug åbne spørgsmål på daten

Følg den gyldne samtale regel og brug åbne spørgsmål, der begynder med med alle 'hv' ordene: hvordan, hvad, hvornår og hvorfor. Undgå de lukkede spørgsmål, der kun kan besvares med blot et ja eller nej - disse spørgsmål opfattes nærmere som et forhør snare som en hyggelig intim samtale. Disse begynder ofte med et 'er' eller 'gøre'.
Husk at generelt er det jo ikke indholdet i selve dating samtalen der giver en sjov og interessant første date. Prøv i stedet at finde på nogle nærværende og sjove emner, der ikke kun indeholder arbejde, skole og dagligdagen - hold dig for guds skyld også for politiske og religiøse emner, da disse kan få sindene i kog og bringe den første date på klitionsokurs!

Husk at lade din date tale om sig selv

Ofte kan mennesker godt lide at tale om sig selv, så stil spørgsmål der giver dem lov til det på den første date.
Disse spørgsmål kan f.eks. være:
  • Hvad holder du af at lave i din fritid?
  • Hvad er de vigtigste ting i dit liv?
  • Hvilke slags ferier holder du mest af?
  • Find selv på flere åbne spørgsmål der kunne passe til din første date.
I første date samtalen vil mænd ofte tale mere end kvinden. Dette fordi at kvinder ofte er bedre til at lytte. Som kvinde på første date skal du være sikker på at få indflydelse og ikke være bange for at afbryde.
Mændene skal huske at tage en indånding og lade Daten få et ord indført engang imellem.

Hvad du absolut ikke skal sige under første date samtalen

Lige så vigtigt som hvad man skal sige under første date samtalen - lige så vigtigt er det også hvad du endelig ikke skal sige! Omtal aldrig dine ekskærester og hvis din date spørger - skal du svare kort of kontant og måske direkte prøve at undvige spørgsmålen. Der bliver rigelig tid til dette spørgsmål, hvis i beslutter jer for at ses igen og lige meget hvad bliver ekskærester altid et meget lidt populært emne hos din kæreste. Du skal også huske at holde dig til lette emner og undgå politiske og religiøse spørgsmål eller andre ting der kan ende op i unødig diskussion. Diskussioner bringer sjældent noget godt med sig, da det er en måde hvorpå parterne adskiller sig mere fra hinanden. Det er altid en god ide at opføre sig som en ambasadør snarere end en kriger. Prøv altid at nærme dig dine medmennesker og klar uenigheder ved dialog og kompromissser.

Er det godt med et Første Date Kys

Hvis i har kysset før

Hvis i allerede har kysset da i mødtes ved en fest, på et diskotek eller i en bar - så giver det mening at fortsætte hvor i slap. Hvis du skal møde din Date for første gang, så skal du gå forsigtigt frem. Et kys på kinden viser respekt og varme. Du skal være varsom med at kysse din første Date på læberne. Du skal virkelig være sikker på, at denne intime gestus vil blive værdsat - ellers kan det give bagslag senere.

Hvad er din egen indstilling til at kysse ?

Din fornemmelse og indstilling til at kysse har også betydning. Mange føler sig mere sikre på at kysse i mørke eller mere stille og intime omgivelser, hvor der er mindre risiko for at blive opdaget. De bedste ting og øjeblikke i livet er ofte vær at vente på - og så bliver de så meget bedre når vi endelig får dem - lige som det første kys efter et par vellykkede dates.

Kommentarer

Populære opslag